Visjon

Bearberrys visjon er å formidle gode opplevelser ved å inspirere, motivere, og bidra til kunnskap om temaer som er viktig i livet. Hovedfokuset er balanse. Ofte er det en forutsetning for et bedre liv. Ikke for mye, ikke for lite. Det å glede seg over og være bevisst valgene vi tar. Det krever kunnskap, og gjennom denne kunnskapen kan vi vokse og bli en bedre versjon av oss selv.

Sakprosa innenfor livsstil og gode opplevelser er våre fokusområder, med vekt på helse, natur og smak.

Helse | ta vare på deg selv 
Natur | omfavn
Smak | nyt

Hvor kommer navnet fra

Inspirasjonen til navnet, Bearberry, kommer fra naturen. Busken melbær (aka Bearberry på engelsk) er en vintergrønn busk i lyngfamilien som ligner på tyttebær med sine røde, runde bær. Den danner store grønne tepper på bakken, og under blomstringen har den lyserosa klokkeformede blomster. Bearberry vokser på furumoer, lyngheier, fjellknauser og i sand, og det er slike tanker vi liker å ha, og slike steder vi liker å være!

Foto: Heidi Brovoll-Bø

Heidi Brovoll-Bø

Forelegger, hobbybaker, trefeller

Heidi har bakgrunn fra prosjektledelse i leverandørindustrien for olje, gass og fornybar energi. Det håper hun ingen vil bruke mot henne nå når alle gode krefter skal dra oss mot en klimavennlig verden. Som nyklekket forfatter og forlegger, tar hun med seg mange gode erfaringer derfra. Hun har også fartstid som gründer fra datateknologiens spede barndom på 80-tallet. Da importerte hun programvare til de første hjemme-pcene, VIC 20 og Commodore 64. Nå lar hun gründersjelen få utfolde seg igjen. Denne gangen følger hun drømmen om å utforske de kreative sidene sine. Studier innen journalistikk, markedsføringsledelse og sosiale medier for forretningsdrift har bidratt til at drømmen har blitt en realitet. I tillegg til sin nye livsstil som forlegger og forfatter, har Heidi en afrikansk løvehund som er med over alt, og som hun går lange turer i skog og mark med, både sommer og vinter. Og som forlagets første utgivelse avslører, elsker hun duften av sine egne nybakte kaker og boller!